EMHA neemt Techno Fysica over

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie. Daarom laten wij u graag weten dat EMHA op 28 december 2018 Techno Fysica heeft overgenomen.

Waarom uitbreiden?
De heer Piet Kloppenburg (CEO Techno Fysica) zal per 1 februari 2019 van een welverdiend pensioen gaan genieten. Dankzij de overname van Techno Fysica kunnen wij onze diensten wat betreft vibratiemetingen, werktuigbouw- en scheepsbouw gerelateerde berekeningen en schadeonderzoek uitbreiden, waardoor wij u uiteindelijk nog beter van dienst kunnen zijn.

Over Techno Fysica
Techno Fysica is een bureau dat is gespecialiseerd in de Maritieme alsmede de Offshore sector en de Industriële sector. Daarnaast heeft Techno Fysica tientallen jaren ervaring in werk voor de overheid. Techno Fysica meet, berekent, bewaakt, registreert en analyseert. Een van de belangrijkste activiteiten is het ontwerpen, lokaliseren en oplossen van problemen in de werktuigbouw. Daarnaast ontwerpt en produceert Techno Fysica state of the art meetsensoren, complete monitoringssystemen en software voor research, baggerij en offshore industrie.

Wat betekent dit voor u?
EMHA en TechnoFysica blijven bestaan in de huidige vorm en onder dezelfde naam. De adresgegevens zullen hetzelfde blijven. Uiteraard leveren we op beide locaties de diensten en vertrouwde service zoals u van ons gewend bent. De heer Piet Kloppenburg zal per 1 februari 2019 met pensioen gaan. Mirsad Baručić en Marco van ’t Geloof zullen zijn werkzaamheden overnemen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan per mail of telefonisch contact op met uw contactpersoon binnen een van onze organisaties.

Meer nieuws