Industrial Services

EMHA INDUSTRIAL SERVICES is gespecialiseerd in het optimaal, betrouwbaar en duurzaam laten functioneren van kritische machines. Onze activiteiten zijn erop gericht om machines (weer) betrouwbaar te laten functioneren waarbij wij de verbindende schakel vormen tussen werktuigbouw (rotating) en civiel.

Toonaangevend

EMHA introduceerde als eerste in Europa epoxygrout als de nieuwe norm. Mede hierdoor groeiden we jaren uit tot toonaangevend bedrijf op het gebied van grouting. We specialiseren ons in machines zoals pompen, turbines en compressoren, en in baseframes en utiliteiten.

Oplossingen

Naast grouten bieden wij tal van oplossingen voor fundatierevisie, uitlijnen en 3D-metingen, On-Site machineren, trillingsmetingen en ODS-analyse, industriële verlijmingen en productie van baseframes voor machines die onder API- of PIP-richtlijnen geïnstalleerd worden.

Onze klanten

Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit (petro-)chemische bedrijven, OEM- en servicebedrijven voor (reciproque) compressoren, evenals toonaangevende engineering en EPC-bedrijven.